Hukum Firma Dubai

Cabut Status Buruh atanapi Imigrasi Ban di UAE

Dubai, UAE

urutan sareng kaamanan

Nagara Uni Émirat Arab nyimpen aman sareng kaamanan dina titincakan. Aranjeunna nilaina dua hal ieu nepi ka sagala rupa aspék anu diatur kalayan dibekelan hukum pikeun nungtun warga dina patuh pamaréntah sareng leres ngatur sadayana anu diperyogikeun sareng hoyong dilakukeun di UAE. Aya dua istilah anu paling jalma biasana ngajauhan nalika aranjeunna di UAE - buruh larangan sareng larangan imigrasi.

larangan tanaga gawé sareng larangan imigrasi

Naon aya Larangan Buruh di UAE?

Di UAE, larangan tenaga kerja sering di dunya karyawan sareng pengusaha saprak aranjeunna mangrupikeun kaayaan sapertos kitu. Hiji pagawe tiasa ngalaman larangan tenaga kerja upami aranjeunna mundur ti perusahaan anu aranjeunna damel atanapi aranjeunna mungkas kontrak terbatas tanpa ngabéréskeun istilah anu aya.

Artikel 121 dina UU Buruh

Karyawan anu aya dina kontrak 2 taun, istilah biasa dina kontrak terbatas, teu diidinan ninggalkeun perusahaanna kecuali nalar karyawan anu dibenerkeun dumasar kana sasadiaan anu dituduhkeun dina Pasal 121 dina UU Buruh UAE.

Naon Naon Larangan Imigrasi di UAE?

Larangan imigrasi ditanggung jalma ka anu ngalaksanakeun undang-undang UAE. Nalika jalma ngagaduhan jinis larangan ieu, anjeunna henteu tiasa asup ka nagara atanapi ngagaduhan visa karésidénan di dinya. Éta hartosna anu nyatakeun anu ngagaduhan larangan imigrasi henteu tiasa dianggo sareng cicing di UAE.

Ngahapus Status Buruh Buruh di UAE

Aya sababaraha cara pikeun karyawan pikeun ngaluarkeun status larangan tenaga kerja maranéhanana di UAE. Henteu janten masalah upami juragan dipénta atanapi éta asalna ti Kementrian Buruh sorangan kusabab aya harepan supados jalma henteu kedah ngantosan 6 bulan ka 1 taun dianggur di nagara anu badé lebet sareng kaluar sareng kaluar. kéngingkeun parobahan visa.

  1. Kirimkeun dokumén anu dipikabutuh ka Kementerian Buruh - Upami larangan tenaga kerja anjeun parantos sumping ti jabatan pamaréntahan ieu nyalira, anjeun tiasa milarian perusahaan anu nawiskeun AED 5,000 salaku gaji atanapi kaluhur. Anjeun tiasa naroskeun perusahaan anu masihan anjeun surat tawaran anu anjeun tiasa nampilkeun ka Departemen Buruh.
  2. Ngalereskeun masalah sareng majikan anjeun - Upami larangan tenaga kerja anjeun asalna ti majikan anjeun, cara anu paling saé pikeun ngahapus atanapi angkat ka nyaéta nyarios ka majikan anjeun sareng nyungkeun aranjeunna ngahapus larangan buruh.

Larangan Larangan Imigrasi di UAE

Upami kasus dituduh ngalawan hiji jalma sareng dibuktikeun kaliru aranjeunna, aya kasempetan leutik yén larangan imigrasi tiasa dipiceun atanapi diangkat.

Aya instansi nalika larangan imigrasi di UAE tiasa dikuatkeun ka batur anu henteu kantos nyetél leumpang di UAE. Éta mangrupikeun kasus kasalahan identitas saderhana. Ieu tiasa diangkat ku gawé bareng wawakil di nagara anu bakal nampilkeun serat anu datang ti anjeun sareng dokumen anu sanés aya hubunganana sareng kaayaan anjeun.

Dina kasus cek bouncing atanapi kejahatan finansial sanés, larangan imigrasi tiasa diangkat ku ngalaksanakeun bukti yén masalah éta parantos dibéréskeun.

Panaséhat Larangan

A larangan dina ngalanggar kriminal tetep aya kakuatan dugi periode panalungtikan, sidang sareng pangadilan kasus kriminal.

Ngagulung ka luhur