Адвокатски фирми Дубаи

Пишете ни на случај@lactionsuae.com | Итни повици + 971506531334 + 971558018669

Деловно право и корпоративен адвокат во Обединетите Арапски Емирати

Правни задачи

Прашајте го експертот

Бизнисите имаат можност да задржат адвокати кои можат да им помогнат во најразлични правни задачи. Ако ви требаат правни услуги или правни совети од експерт корпоративен адвокат или деловен адвокат во Обединетите Арапски Емирати, вие сте на вистинското место.

Како и лекарите, адвокатите стануваат се повеќе специјализирани.

Голема фирма или мала деловна фирма

Ангажирање добар искусен адвокат е многу клучно за секој успешен бизнис

Целта на секој бизнис е да ги отстрани ризиците и да расте на долг рок. Нашите стратегии, искуство и пристап кон сите правни проблеми можат да ви помогнат да ги постигнете овие цели. Ангажирање адвокат во Обединетите Арапски Емирати ви овозможува да ги обезбедите најидеалните услови за вашата компанија.

Ние нудиме наши услуги за секаков вид бизниси:

  • Трговец поединец
  • Партнерства
  • Семејни бизниси
  • Непрофитни компании
  • Корпорации и повеќе

Веќе им помогнавме на многу клиенти со различни услуги што можете да ги прочитате подолу:

Инкорпорирање - деловна форма и структура

Првиот чекор кога започнувате бизнис е правната форма. Може да реши многу проблеми кога ќе донесете правилна одлука или ќе создадете такви кога ќе направите погрешна.

Ние можеме да им помогнеме на нашите клиенти да изберат најдобра правна форма за нивната организација. Ги земаме предвид сите важни правни проблеми како што се данокот, личната одговорност и ефикасноста.

Договори за сопственици

Кога имате ново партнерство, договор или кој било вид договор, треба да се грижите за сите правни проблеми. Овие може да го вклучат следново:

  • Право на управување и гласање
  • Барања за финансирање
  • Пренос на интереси на сопственост

Набавка и продажба на бизнис

Без разлика дали купувате или продавате бизнис, ќе ви треба правен совет. Ова е важен процес и треба да имате контрола врз трансакцијата.

Можеме да обезбедиме правен совет за различни работи, како проценка на потенцијалното водство, да помогнеме во преговорите, да ја структурираме трансакцијата и да го затвориме договорот.

Сакате да завршите каква било зделка без какви било непредвидливи проблеми и ние имаме искуство да ви помогнеме од таа страна.

Генерален совет за корпорации

Можете да контактирате со нас и да добиете совет за секое прашање. Haveе имате стручен адвокат за деловни и деловни случаи во вашата услуга.

Успехот на вашата деловна активност зависи од вашите одлуки. Полесно е да донесувате правилни одлуки кога имате соодветни информации.

заклучок

Кога сакате да започнете или купувате или продадете бизнис, имате какви било предизвици на суд или сакате да остварите какви било контакти и договори, треба да бидете сигурни дека можете да ги добиете најдобрите резултати.

Нашата работа се заснова на помагање на нашите клиенти да добијат резултати со нашето искуство и работа.

Ако знаете дека можете да ги решите сите правни проблеми на најдобар можен начин и да добиете вистински совет, имате доверба да продолжите напред и да донесувате важни одлуки.

Ако не сте сигурни дека вашиот адвокат навистина може да добие резултати, имате спротивни резултати.

Ние сериозно го сфаќаме секој случај и даваме се од себе на нашите клиенти. Поради оваа причина, ако ви треба некоја од нашите услуги, не двоумете се да не контактирате и да ни кажете за вашиот проблем. Willе најдеме начин да ви помогнеме.

Најдете ги вистинските бизнис адвокати

Адвокатот ќе ја подобри вашата способност да разберете различни правни проблеми. Бизнис правобранител близу вас.

Дојдете до врв