Hukum Firma Dubai

Sél Nyekel sementara

Stasion Pulisi

Sél pikeun tahanan

aparat kapulisian

Stasion pulisi (kadang disebat "stasiun bumi") mangrupikeun wangunan anu ngagaduhan tempatna perwira pulisi sareng anggota sanés. Wangunan ieu sering ngandung kantor sareng akomodasi pikeun personil sareng kendaraan, sareng kamar locker, samentawis nahan sél sareng ruangan wawancara / kamar pamariksaan.

Stasion Pulisi (Dubai)

Ngagulung ka luhur