Firma Hukum Dubai

Arbitrase - Cara Damel Metu

arbitrasi minangka wangun Resolusi Pertengkepan Alternatif (ADR) lan tujuane mbantu para pihak supaya bisa mutusake masalah kasebut tanpa njupuk kasus kasebut menyang pengadilan.

Amarga Abstraksi minangka cara sing tentrem, iku cocog, kabeh pihak sing melu proses kasebut kudu setuju nindakake sadurunge prosedur kasebut diwiwiti.

Klausa Abstraksi uga kudu sadurunge sadurunge ing kontrak kasebut. Ora bisa ditambahake sawise iku tanpa idin saka kabeh pihak sing melu lan tandha tandha kontrak liyane, miturut syarat sing padha diterangake ing ndhuwur.

Wangun Abstraksi ana ing kontrak pernikahan, ing ngendi loro bagean kasebut setuju karo bagean-bagean pat patroli kasebut. Ing kontrak komersial, klausa iki asring kalebu ing kontrak sing kalebu pajeg utawa hipotek. Yen pemajak kasebut ora mbayar jumlah sing dirujuk ing wektu kasebut, pemajak kasebut bisa njupuk maneh barang sing disewakake lan ora ana tindakan legal sing bakal ditindakake.

Klausa Abstraksi minangka salah sawijining cara paling apik kanggo mateni kontrak tanpa njaluk campur tangan pengadilan lan mbuwang dhuwit.

Hubungi kita kanggo Kasus Arbitrase

Gulung menyang Top