Firma Hukum Dubai

Hukum Islam

Pengadilan Kulawarga

Hukum Islam ing UAE

Hukum Sharia

UU Status Pribadi sing adhedhasar Syariah UAE nyakup perkawinan, pegatan lan suksesi. Interpretasi pengadilan babagan ketentuan hukum kulawarga adhedhasar Sharia, sing diwajibake UAE minangka sabdho ukum utama babagan prekara sing nglibatake ukum kulawarga. 

Pengadilan Status Pribadi (Dubai)

Tel: + 97143347777
Fax: + 97143344477
POBox: 4700 Dubai, Uni Emirat Arab.

Alamat: 5th Street, Garhoud, Deira. Cedhak gedung utama RTA - Dubai.
Nomer Makani: 3427491952

Klik ing kene kanggo ndeleng peta (Google)

Formulir Hubungan Pengadilan Kulawarga

Jam Layanan
Enjing Shift
Wiwit jam 8:00 nganti 2:00.

Layanan Notarisisasi Status Pribadi
Shift Night
Saka 2:00 PM nganti 5:30 PM.

Jam Layanan sajrone wulan Ramadhan
Wiwit jam 9:00 nganti 2:00.

Gulung menyang Top