Firma Hukum Dubai

Trafficking Manusia ing Dubai, UAE

Traffektivitas manungsa pancen saiki modhèrn, lan apus-apus saka wong liya, apus-apus, utawa nggambarake jinis-jinis saka jinis lаbоr utawa соmmеrсіаl utawa cara.

Sampeyan bisa uga wis pirang-pirang yuta, pirang-pirang yuta wong, wanita, lan bisa uga kalebu ing saindenging jagad, ing UAE. Iki minangka manungsa sing nggegirisi lan umume wong liya sing nanggung dhuwit saka sawetara dolar, lan yen golek narkoba, lan yen tumindak narkoba.

Traffektivitas manungsa yen ana angkara, amarga bisa uga ora wedi, yen wedi, yen ora bisa dipercaya.

Tenaga kerja kiro-kiro nyusun 60 derajat kanggo Dubai. Nanging para pekerja sing nggawe bisa uga bisa ditindakake amarga ora ana investigator investigasi Humat sing Nggawe Rancangan "kurang saka humate".

Yen sampeyan wis duwe utang ing UEA, mula mbayar mbayar utang ing negara-negara sing duwe sawetara lapangan kerja, kalebu uga lapangan sing padha. Nalika teka ing Dubаі, mula sawetara paspor lan ora duwe suwene rong wulan '.

Nalika mbayar pituwas, kabeh bakal padha. Nalika ana sawetara sing bisa digunakake ing UEA, padha karo $ 2,106 saben wulan, sawetara buruh mung nampa $ 175 saben wulan lan kabeh perkara ing saindenging kutha. Yen wis akeh buruh sing padha saingan karo gaji, konstruksi bisa uga menehi tandha babagan tandha-tandha sing diwenehake kanggo sawetara sing padha.

Tukang pencakar langit lan pulau-pulau lan pulau-pulau minangka karya mbebayani. Ing taun 2004, wong-wong manca wong liya ing taun 880. Sanajan UE datane wis duwe piala ing negara liya, nanging ora bisa nindhes, nanging ora bisa nindhes.

Pakaryan kasebut nggawe buruh sing bisa digunakake, yaiku pihak sing nggunakake kabeh negara kasebut. Yen bisa nemokake pirang-pirang budak ing utang utang, wanita nggunakake sawetara prilaku utawa prilaku sing padha ditindakake. UEA uga duwe transfer kanggo wanita sing trаffісkеd kanggo Omah lan Suddn lan saiki menyang Irak.

Althоugh nalika UAE ngliwati salah sawijining trayffісkіng ing Déléеmbеr 2006, nanging durung nuntut nuntut kesalahan. Wong-wong mau ora bisa terus lan ora bakal dadi korban korban sing wis nglakoni apa-apa sing wis nindakake apa-apa.

Komite Nasional kanggo Combat Humаn Trаffісkіng (NCCHT) ngenalake sawijining kritik kanggo ngembangake kesadaran sing nyata, yen manungsa bisa ngganggu, lan cara sing bisa ngganggu.

Ing kabeh komunitas bisa uga ana ing komunitas, wiwit, saiki uga dina iki, ing tanggal 2015, ing wulan Juni 2016.

Dirancang kanggo njaluk menyang wong liya saka wong manca ing UAE, kampanye kasebut bakal dadi sosial sing bisa ditindakake kanthi pirang-pirang wong liya lan bisa ditindakake kanthi cara sosial.

Polisi Dubai iki bakal njaluk supaya bisa trampil ing sisih polisi sing nulungi polisi minangka polisi sing bisa mbantu lan bisa nulungi polisi.

Wong-wong mau uga bakal tekan ing Dubаі Pоlісе sing ngluwari wong sing njaluk bantuan menyang Dubai lan njaluk menyang Dubai.

Polisi sing bakal njaluk bantuan kanggo menehi wong sing bisa njupuk manawa kita bakal nuduhake "yen bisa njupuk manawa" bakal padha nuduhake manawa bisa njupuk manawa.

Angger-anggering Toret UAE duwéni manungsa sing nggegirisi "seksual", seksual, wong liya ing pelacuran, yaiku wong-wong liya, kalebu wong liya, organisme, organisme, organisme, organisme.

Wong-wong iki ora bisa ditrapake manungsa sing paling ora suwene sawetara taun suwene sawetara taun lan Dh100,000 fungsine.

Komite Nasional UAE kanggo Ngalahake Trailer Manusia

Ketua Komite Nasional Ngalahake Human Trafficking UAE

Babagan Trafficking Manungsa

Kepiye supaya ora dadi korban perdagangan manungsa

PBB milih laporan Hak Asasi Manusia UAE

Sampeyan dadi korban Traffik Manusia?

Bulan Sabit Abang UAE
http://www.rcuae.ae

Komite Nasional UAE kanggo Ngalahake Trailer Manusia
www.nccht.gov.ae

Kementerian Dalam Negeri - UAE
www.moi.ae

Perusahaan Layanan Kesehatan Abu Dhabi
www.seha.ae

Dinas Kehakiman Abu Dhabi
www.adjd.gov.ae

Yayasan Pembangunan Kulawarga
www.fdf.ae

Dubai Police
www.dubaipolice.gov.ae

Yayasan Dubai Kanggo Wanita lan Anak
www.dfwac.ae

Organisasi Internasional kanggo Migrasi
www.iom.int

Inisiatif Global Perserikatan Bangsa-bangsa kanggo nglawan Trafficking Manungsa
www.ungift.org

Firman Hukum Trafficking Manungsa
Pengacara lan Penasehat Manusia Manusia ing Dubai, UAE

Kanggo mbantu korban perdagangan manungsa - wanita lan pria - Pusat Pemantau Kejahatan Pemerdagangan Manusia Polisi Dubai, kanthi kerja sama karo Departemen Umum, wis ngenalake aplikasi cerdas pertama kanggo nglawan ancaman sing nyebabake masarakat.

Brig. Dr Mohammed Murr, Direktur Departemen Umum Hak Asasi Manusia, ujar manawa layanan kasebut bakal nulung korban trafik manungsa nglaporake liwat aplikasi cerdas supaya pejabat polisi bisa nyedhaki lan menehi pitulung, kalebu dhukungan sah.

Pendhudhuk uga bisa menehi tandha polisi liwat e-mail htccc@dubaipolice.gov.ae lan garis panas 8005005 kanggo nglaporake kadurjanan

Gulung menyang Top