Firma Hukum Dubai

Terms & Conditions

CARA PENGGUNAAN

Waca ing ngisor iki kanthi tliti, amarga iki kontrak sing naleni sampeyan lan Legal Bridge. Yen sampeyan ana ing umur wolulas (18) taun, sampeyan ora bisa nggunakake Legal Bridge. Kanthi nggunakake Jembatan Legal sampeyan setuju bakal tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados langkung. Yen sampeyan ora nampa syarat lan syarat kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake Legal Bridge.

Apa sing diarani Legal Bridge? Legal Bridge minangka platform teknologi (portal situs web) kanggo komunikasi antarane pengacara lan anggota masarakat diwasa. Jembatan Legal ora nawakake saran legal. Pengacara sing ngakses Legal Bridge dudu mitra, karyawan utawa agen Legal Bridge; padha pihak katelu. Legal Bridge ora nyaranake utawa ndhukung pengacara ing situs web iki, lan ora bisa menehi garansi utawa njamin kualifikasi utawa kualifikasi kasebut. Sampeyan tanggung jawab tumindak rajin babagan pengacara. Ora ana hubungane Pengacara-Klien sing dimaksud utawa digawe ing antarane sampeyan lan Jembatan Legal kanthi nggunakake Jembatan Legal. Sanajan Legal Bridge bisa nggampangake konsultasi ukum online ing antarane sampeyan lan pengacara, Legal Bridge dudu partai kesepakatan kanggo perwakilan sing bisa sampeyan lebokake karo pengacara apa wae. Menawi mekaten, sampeyan setuju manawa Jembatan Legal ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi pengacara. Legal Bridge ora ndhukung utawa menehi rekomendasi pengacara tartamtu. Sadurunge nahan pengacara utawa njaluk konsultasi karo pengacara ing Legal Bridge, sampeyan kudu ngati-ati babagan pengacara lan pengalaman pengacara kasebut. Yen sampeyan njaga layanan pengacara ngluwihi konsultasi ing Jembatan Legal, sampeyan kudu njaluk persetujuan layanan hukum tertulis sing rinci babagan syarat lan kondisi perwakilan kasebut, kalebu kabeh biaya, biaya lan kewajiban liyane. Legal Bridge ora duwe tanggung jawab kanggo verifikasi identitas, kapercayan utawa kualifikasi pengacara sing ngakses Bridge Legal kalebu, nanging ora winates, informasi sing ana ing profil pengacara, kayata jeneng pengacara, firma ukum, judhul, informasi kontak, latar mburi pendhidhikan, garis diakoni, area praktik utawa informasi liyane. Legal Bridge ora tanggung jawab kanggo mriksa, ngowahi, ngowahi utawa verifikasi informasi profil. Jembatan Legal ora duwe tanggung jawab kanggo takon utawa verifikasi manawa pengacara diasuransiake nglalekake profesional utawa pelanggaran profesional. Sampeyan tanggung jawab tumindak rajin babagan identitas utawa kualifikasi pengacara. Kajaba kasebut ing kene, "Jembatan Legal" tegese Jembatan Legal lan situs web lawyeruae.com.

 

Komunikasi Panganggo. Legal Bridge minangka ajang komunikasi kanggo non-pengacara lan pengacara (bebarengan "Pangguna"). Pangguna situs web, dudu Jembatan Legal, nyedhiyakake konten komunikasi. Jembatan Legal dudu pihak komunikasi ing antarane Pangguna. Legal Bridge ora duwe tanggung jawab kanggo nyunting, ngowahi, nyaring, layar, ngawasi, nyetujoni utawa njamin komunikasi ing situs web iki. Jembatan Legal ngeculake kabeh tanggung jawab kanggo konten komunikasi apa wae ing antarane Pangguna ing situs web utawa tumindak sing bisa ditindakake utawa ngindhari tumindak minangka asil saka komunikasi kasebut. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo netepke lan verifikasi identitas lan kapercayan sumber lan konten komunikasi apa wae.

 

Jembatan Legal ora tanggung jawab kanggo verifikasi, lan ora menehi representasi utawa jaminan babagan identitas utawa kapercayan saka pengacara utawa non-pengacara utawa konten komunikasi ing situs web iki. Kaya sing digunakake ing kene, komunikasi kalebu, nanging ora winates, komunikasi sing diwenehake menyang sampeyan saka pangguna kanthi langsung utawa ora langsung sing ana gandhengane karo situs web iki. Komunikasi kalebu, nanging ora diwatesi, komunikasi dening pengacara ing Legal Bridge, kalebu informasi profil. Komunikasi ing situs web iki diwatesi, ora kalebu evaluasi utawa kunjungan ing wong, lan ora kalebu perlindungan lan prosedur sing khas kanggo evaluasi lan kunjungan wong. Ora preduli ing sadurunge, Jembatan Legal duwe hak, nanging ora diwajibake, nglarang utawa mbusak komunikasi ing Legal Bridge. Yen masalah ukum sampeyan kalebu tuntutan hukum, sampeyan kudu ngerti yen tuntutan hukum kudu diajukake, utawa ditanggepi, sajrone wektu tartamtu utawa hak sampeyan bisa kena pengaruh negatif. Mula, yen pengacara nolak makili sampeyan, mula luwih becik takon karo pengacara liya kanggo nglindhungi hak-hak sampeyan. Keputusan pengacara kanggo ora makili sampeyan ora kudu sampeyan tampil minangka ekspresi sing ana gandhengane karo kasus sampeyan. Jembatan Legal nampilake forum ing endi Pangguna bisa melu diskusi umum babagan hukum, ngrembug kualifikasi pengacara utawa topik liyane sing ora rahasia. Komunikasi bisa uga ora dilindhungi saka pambocoran saka hak istimewa pengacara-klien utawa doktrin hak istimewa liyane.

 

Rahasia; Keistimewaan. Jembatan Legal bisa uga kalebu forum interaktif lan fitur sing ora cocog kanggo ngrembug informasi rahasia utawa saran legal. Informasi rahasia bisa uga kalebu, nanging ora diwatesi, jeneng sampeyan, informasi kontak, ngenali informasi babagan wong utawa entitas liyane, bukti utawa ngakoni tanggung jawab sipil utawa pidana, utawa informasi liyane babagan perkara ukum. Tujuan forum lan fitur ing Legal Bridge yaiku diskusi umum babagan hukum lan kualifikasi pengacara. Jembatan Legal ora tanggung jawab kanggo pambocoran informasi rahasia sing disengaja utawa ora disengaja. Bisa uga ana komunikasi ing situs web iki bisa ditampa utawa dicegat pihak katelu, kalebu non-pengacara, amarga pelanggaran keamanan, kesalahan sistem, pangopènan situs, utawa amarga sebab liyane. Pangguna situs web iki duwe risiko komunikasi bisa ditampa dening pihak katelu lan ora dilindhungi saka pambocoran hak istimewa pengacara-klien utawa doktrin hak istimewa liyane, lan setuju ora bakal tanggung jawab Bridge Legal ing kasus kasebut. Informasi lan layanan sing diwenehake dening Legal Bridge minangka properti eksklusif lan Pangguna ngakoni manawa dudu pesaing Jembatan Hukum lan setuju ora nuduhake informasi kasebut marang para pesaing Jembatan Legal. Sampeyan luwih setuju manawa ganti rugi moneter amarga nglanggar bagean iki bisa uga ora nyukupi lan Jembatan Legal bakal entuk bantuan tambahan, tanpa sarat ngirim obligasi. Bagean iki bakal tetep wae mandheg saka Perjanjian iki sajrone rong (2) taun, utawa yen informasi kasebut dadi rahasia dagang miturut undang-undang lan peraturan sing berlaku, endi wae periode sing luwih dawa.

 

Pitakon Ukum. Pitakon hukum dening Pangguna ("Kasus") ing Bridge Legal bisa diakses dening pihak katelu lan / utawa dikirim email menyang pengacara lan non-pengacara pihak katelu. Pangguna ora ngirim ngirim utawa ngirim informasi sing ora pengin diwartakake menyang publik. Pengacara sing ora makili sampeyan, non-pengacara, lan anggota masarakat bisa ndeleng Kasus. Kasus bisa uga ora dilindhungi babagan pambocoran saka hak istimewa pengacara-klien utawa doktrin produk kerja. Ngirim informasi rahasia utawa nyiksa sing bisa digunakake kanggo sampeyan minangka bukti utawa ngakoni tanggung jawab sipil utawa pidana dilarang. Pangguna sing ngirim Kasus setuju dihubungi pengacara lan pihak katelu, kalebu Legal Bridge. Tanggepan pengacara bisa diakses dening pihak katelu lan / utawa dikirim liwat email menyang pihak katelu kalebu pengacara lan non-pengacara. Nanging, Jembatan Legal duwe hak ora nerbitake, ora ngirim email, utawa kanggo nyunting utawa mbusak Kasus, lan kita uga duwe hak ora nerbitake, ora ngirim email, utawa kanggo nyunting utawa mbusak tanggapan apa wae. Ing Jembatan Legal, pangguna-pangguna sing takon bisa uga diarani "Klien" lan Pengacara-Pengacara bisa uga diarani "Pengacara," "Pengacara" utawa "Pengacara" utawa "Pengacara." Nanging, manawa ana hubungane pengacara-klien pancen ana pitakonan faktual sing beda-beda gumantung saka yurisdiksi menyang yurisdiksi, lan panggunaan istilah kasebut ing Legal Bridge ora kena diandharake minangka perwakilan dening Legal Bridge yen ana hubungan klien pengacara.

 

Konsultasi Awal Lingkup Terbatas. Pangguna bisa melu konsultasi dhisikan winates ing Legal Bridge kanthi biaya. Jembatan Legal bisa digunakake kanggo ngirim komunikasi lan pembayaran kanggo konsultasi dhisikan winates ing antarane pangguna-pitakon lan Agung-Anggota. Ragad kasebut bisa uga wis diidini, diproses, ditransfer utawa dibalekake kanthi cara sing dianggep cocog karo Legal Bridge kanthi budi lan mutlak. Pembayaran ora menehi hak kanggo query-Users kanggo nampa konsultasi awal utawa layanan liyane saka Pengacara-Pengacara. Pangguna Querying ngakoni manawa pengacara-pangguna duwe hak mbatalake tawaran kanggo konsultasi dhisikan sadurunge utawa sawise pambayaran ditindakake kanthi alesan apa wae, kalebu nanging ora diwatesi: identifikasi konflik sing potensial utawa nyata, ngrancang konflik, utawa yen pengacara-Pengacara percaya manawa dheweke ora duwe keahlian sing relevan kanggo menehi konsultasi karo pangguna-query. Pangguna setuju manawa konsultasi ing Bridge Legal diwatesi karo saran awal adhedhasar informasi sing dikirimake dening pangguna-query ing situs web Bridge Legal. Para pangguna sing takon bakal ngerti lan ngakoni manawa ana saran sing ditampa asale awal lan ora tumindak minangka pengganti konsultasi saka pihak lan evaluasi lengkap perkara kasebut dening pengacara sing nduweni kualifikasi. Pangguna sing takon luwih ngerti lan ngakoni manawa nalika konsultasi awal ing Jembatan Hukum, pengacara-Panganggo ora duwe akses menyang kabeh informasi sing dibutuhake kanggo menehi saran legal lengkap kanggo pangguna-query, lan manawa ana saran sing ditampa dening querying-User, mula ana ing awal. Pengacara-Pengacara ora duwe kewajiban nyedhiyakake layanan hukum ngluwihi konsultasi awal ruang lingkup sing winates. Yen pangguna-query mutusake kanggo njaga layanan tambahan saka pengacara-Pengacara ing Bridge Legal, pangguna-querying kudu njaluk ngetik perjanjian layanan hukum tertulis sing rinci babagan syarat-syarat perwakilan, kalebu kabeh biaya, biaya lan kewajiban liyane. Kabeh pihak ngakoni manawa Jembatan Legal dudu pihak sing ana perwakilan sing bisa uga ana ing njaba konsultasi awal ruang lingkup sing winates, lan setuju ora bakal nggawe Bridge Bridge kanggo musuhan sing timbul saka perwakilan kasebut.

 

Keanggotaan Pengacara. Pengacara-Pengacara bisa nggawe profil Bridge Legal lan nindakake konsultasi ing Legal Bridge. Asil saka konsultasi dhisikan sing mbayar bisa dilebokake ing akun bank sing dipilih dening pengacara-Pengacara. Keuntungan sing ditampa saben pengacara-pengacara bisa uga gumantung karo rencana keanggotaan sing dipilih dening pengacara-Panganggo. Pengacara-pengacara bisa mbatalake keanggotaan sawayah-wayah lan ora entuk mbalekake dana kanthi pro-rata utawa basis liyane. Anggota pengacara ngakoni lan setuju manawa Jembatan Legal duwe hak kanggo nyinaoni manfaate saben rencana keanggotaan kapan wae, lan siji-sijine cara pengacara kanggo revisi kasebut mbatalake anggotane.

Biaya Layanan. Jembatan Legal lan utawa afiliasine bisa nyuda Biaya Layanan saka pambayaran sing digawe dening pitakon-pangguna kanggo konsultasi adhedhasar level keanggotaan pengacara-pangguna. Biaya Layanan bisa uga padha karo 50% kanggo konsultasi karo Anggota Dasar lan 20% kanggo Anggota Profesional. Biaya Layanan adhedhasar layanan pemasaran lan teknologi sing diwenehake dening Legal Bridge. Pangguna setuju manawa Biaya Layanan cukup lan cukup. Jembatan Legal bisa uga ngganti tarif Fees Layanan sawayah-wayah amarga ana kabijakan mutlak lan mutlak.

 

Pembayaran. Jembatan Legal ngolah pembayaran nggunakake platform pembayaran online Stripe. Kabeh Pangguna sing nggawe utawa nampa pembayaran liwat Legal Bridge setuju karo syarat layanan Stripe sing ditemokake ing www.stripe.com. Kanggo mesthekake layanan sing ora terganggu lan supaya pangguna bisa tuku produk lan layanan tambahan, Jembatan Legal lan / utawa Stripe bisa nyimpen cara pembayaran ing file. Elinga yen sampeyan tanggung jawab njaga informasi tagihan saiki ing file kanthi Legal Bridge. Layanan pemrosesan pembayaran kanggo Pangguna ing Legal Bridge diwenehake dening Stripe lan tundhuk karo Perjanjian Akun sing Disambung Stripe, sing kalebu Ketentuan Layanan Stripe (kanthi bebarengan, "Perjanjian Layanan Stripe"). Kanthi nyetujoni syarat kasebut utawa tetep bisa digunakake minangka pangguna ing Jembatan Legal, sampeyan setuju bakal tundhuk karo Perjanjian Layanan Stripe, amarga bisa uga diowahi dening Stripe. Minangka kahanan Jembatan Legal sing mbisakake layanan pamrosesan pembayaran liwat Stripe, sampeyan setuju menehi Jembatan Legal informasi sing akurat lan lengkap babagan sampeyan lan bisnis, lan sampeyan menehi wewenang Bridge Legal kanggo nuduhake lan informasi transaksi sing gegandhengan karo panggunaan layanan pamroses pembayaran sing diwenehake dening Stripe.

 

Tugas Pengacara Babagan Konflik, Kompetensi, lan Lisensi. Kabeh pengacara-pengacara kudu mesthekake ora ana konflik kepentingan lan pengacara-pengacara bisa menehi konsultasi awal sing dijaluk kanthi kompeten. Ragad sing dibayar dening querying-User ora dibayar kanggo pengacara-pangguna nganti konsultasi awal wis diwenehake. Mangkono, yen ana masalah ngalangi pengacara supaya ora bisa menehi konsultasi awal, pengacara-Pengacara duwe kewajiban kanggo cepet ngrampungake konsultasi awal kanthi cepet lan ngidini pangguna-query bakal nampa pengembalian dana lan / utawa milih liyane pengacara-Panganggo. Kabeh pengacara-pengacara njamin manawa dheweke duwe lisensi kanggo nindakake hukum lan apik ing siji utawa luwih asosiasi bar negara bagian ing Amerika Serikat nalika nggawe akun Bridge Bridge lan nalika nawakake lan menehi layanan konsultasi kanggo pitakon -Penganggo. Pengacara-Pengacara setuju manawa bakal nolak penawaran lan nyedhiyakake layanan ing platform Bridge Legal lan mbusak akun kasebut saka Legal Bridge yen lisensi praktik hukum ditanggepi utawa dicabut.

Tugas Liyane Pengacara. Saliyane tugas ing ndhuwur babagan konflik, kompetensi, lan lisensi, Pengacara-pengacara setuju manawa nawakake tawaran konsulat hukum awal ing Legal Bridge, mula bakal nanggapi pitakon-pangguna kanthi cepet lan rajin. Pengacara-Pengacara setuju manawa bakal ngrampungake konsultasi awal lan ngirim wektu sing bisa ditagih sajrone telung (3) dina sawise klien milih pembayaran kanthi milih opsi Kirim Wektu ing kaca Pesen kalebu riwayat obrolan karo pangguna-query. Pengacara-Pengacara ngakoni manawa dheweke kehilangan hak nampa pambayaran yen durung rampung konsultasi awal lan ngirim wektu miturut tenggat wektu. Pengacara-Pengacara ngakoni manawa kepuasan pangguna-query wis dijamin, lan biaya apa wae sing dibantah amarga alasan apa wae ora bakal dibayar.

 

Kabar Etika Pengacara. Yen sampeyan minangka pengacara sing melu aspek apa wae ing situs web iki, sampeyan ngakoni yen Aturan Prilaku Profesional yurisdiksi sing duwe lisensi ("Aturan") ditrapake kanggo kabeh aspek partisipasi lan sampeyan bakal netepi Aturan kasebut. Aturan kasebut kalebu, nanging ora diwatesi, aturan sing ana gandhengane karo kerahasiaan, pariwara, panjaluk klien, praktik ukum sing ora sah, lan pernyataan sing ora nyata. Jembatan Legal ngeculake kabeh tanggung jawab kanggo netepi Aturan kasebut. Pangguna setuju ora bakal gawe salah Legal Bridge amarga ana pelanggaran etis sing ditindakake dening pengacara sing nggunakake situs web iki. Pengacara setuju supaya kabeh informasi lan komunikasi sing dipikolehi liwat situs web iki pancen rahasia, kalebu nanging ora diwatesi karo informasi kepemilikan babagan layanan Jembatan Legal.

 

Kebijakan Privasi. Nglindhungi privasi sampeyan penting banget kanggo Legal Bridge. Mangga deleng Kebijakan Privasi, sing nerangake kepiye Bridge Legal ngatasi informasi pribadi lan nglindhungi privasi sampeyan.

 

Watesan panggunaan. Konten ing situs web iki mung kanggo panggunaan pribadi lan ora kanggo eksploitasi komersial. Sampeyan ora bisa nggunakake situs web iki kanggo nemtokake nduweni hak konsumen kanggo: (a) kredit utawa asuransi kanggo tujuan pribadi, kulawarga, utawa kluwarga; (b) pegawean; utawa (c) lisensi pamrentah utawa tunjangan. Sampeyan ora bisa nyusun, mbalikke insinyur, mbongkar, nyewa, nyewa, utangan, adol, sublicense, utawa nggawe turunan saka situs web iki. Sampeyan uga ora nggunakake piranti lunak ngawasi utawa nemokake jaringan kanggo nemtokake arsitektur situs, utawa ngekstrak informasi babagan panggunaan, identitas individu utawa pangguna. Sampeyan ora bisa nggunakake robot, laba-laba, piranti lunak utawa piranti otomatis liyane, utawa proses manual kanggo ngawasi utawa nyalin situs web utawa konten kasebut tanpa idin tinulis sadurunge. Sampeyan ora bisa nggunakake situs web iki kanggo ngirim komunikasi sing salah, mblusukake, apus utawa ilegal. Sampeyan ora bisa nyalin, ngowahi, ngasilake, nerbitake maneh, nyebarake, nampilake, utawa ngirim kanggo tujuan komersial, nirlaba utawa publik kabeh utawa bagean saka situs web iki, kajaba sing wis diidini ing ndhuwur. Sampeyan ora bisa nggunakake utawa ngekspor utawa ngekspor maneh situs web iki utawa bagean apa wae, utawa konten sing nglanggar undang-undang lan peraturan kontrol ekspor Amerika Serikat. Dilarang nggunakake situs web utawa konten sing ora sah.

 

Ora Gunakake Dilarang utawa Dilarang. Minangka kahanan panggunaan situs web Bridge Legal, sampeyan njamin Bridge Legal sing ora nggunakake situs web Bridge Legal kanggo maksud apa wae sing dilarang utawa dilarang miturut syarat-syarat, katrangan, lan bewara kasebut. Sampeyan ora nggunakake situs web Bridge Legal kanthi cara apa wae sing bisa ngrusak, mateni, kakehan, utawa ngrusak situs web Bridge Legal utawa ngganggu panggunaan lan rasa seneng situs web Bridge Legal liyane. Sampeyan bisa uga ora entuk utawa nyoba golek bahan utawa informasi liwat sembarang cara sing ora disengaja disedhiyakake utawa diwenehake liwat situs web Bridge Legal. Jembatan Legal mung bisa digunakake dening pitakon-Pangguna lan pengacara-pangguna kanggo nindakake konsultasi hukum online dhisikan. Panganggone pangguna sing ora takon-Pangguna utawa pengacara-pangguna sing ora winates kanggo nganakake konsultasi hukum online dhisik dilarang banget.

 

Hak lan Tanggung jawab Kita. Legal Bridge dudu penerbit utawa panulis komunikasi utawa konten legal ing situs web iki. Minangka ajang komunikasi ing antarane Pangguna. Legal Bridge ora duwe tanggung jawab kanggo maneh, nyunting utawa nyetujoni komunikasi. Sanajan ora bisa menehi jaminan mutlak keamanan sistem, Legal Bridge njupuk langkah sing cukup kanggo njaga keamanan. Yen sampeyan duwe alesan manawa keamanan sistem wis dilanggar, hubungi kita liwat email kanggo njaluk bantuan. Yen staf teknis Bridge Legal nemokake manawa file utawa proses sing kagolong anggota dadi ancaman tumrap operasi teknis sistem kasebut utawa keamanan anggota liyane, Legal Bridge duwe hak kanggo mbusak file kasebut utawa kanggo mungkasi proses kasebut. Yen staf teknis Bridge Legal curiga jeneng pangguna digunakake dening wong sing ora sah dening pangguna sing sah, Legal Bridge bisa mateni akses pangguna kasebut kanggo njaga keamanan sistem. Jembatan Legal duwe hak, miturut kebijaksanaan tunggal lan mutlak, kanggo (i) nyunting, redact utawa ngganti konten apa wae, (ii) nggolongake maneh konten apa wae kanggo nyelehake ing lokasi sing luwih cocog utawa (iii) layar sadurunge utawa busak konten sing ditemtokake ora cocog utawa nglanggar syarat-syarat Panggunaan iki, kalebu nanging ora diwatesi kanggo konten sing ngemot basa lan pariwara sing nyinggung. Jembatan Legal duwe hak kanggo nolak layanan kanggo sapa wae lan mbatalake akses pangguna kapan wae. Sampeyan setuju manawa Legal Bridge ora duwe tanggung jawab kanggo njaga utawa ngasilake data sing diterbitake utawa disimpen ing Legal Bridge. Sampeyan setuju Jembatan Legal ora duwe kewajiban ngasilake utawa menehi informasi utawa data sing diterbitake ing Bridge Legal kanggo Sampeyan utawa pihak katelu amarga ana alesan.

 

Hak lan Tanggung jawab Sampeyan. Sampeyan tanggung jawab kanthi legal lan etika kanggo komunikasi sing diterbitake utawa dikirim nggunakake situs web iki. Sampeyan tanggung jawab kanggo ngurmati hak-hak wong liya, kalebu hak-hak intelektual (hak cipta, paten lan merek dagang), hak privasi lan hak ora kena fitnah utawa fitnah. Sampeyan menehi idin menyang Legal Bridge kanggo karya sing digawe ing situs web iki minangka bagean saka proses backup normal. Sampeyan duwe hak mbusak salah sawijining karya saka situs web kapan wae. Ngirim konten kanggo kegiyatan ilegal minangka nglanggar Katentuan Pangginaan supados langkung. Jembatan Legal mbukak kanggo anggota ing saindenging jagad, lan Jembatan Legal ora bisa njamin yen sampeyan ora bakal nemoni masalah hukum ing yurisdiksi liya babagan komunikasi sampeyan. Yen sampeyan duwe keluhan babagan tumindak utawa komunikasi pangguna liyane, dadi tanggung jawab sampeyan nyoba ngrampungake konflik, biasane kanthi ngubungi wong kasebut kanthi langsung, yen bisa. Biasane, Jembatan Legal ora bakal melu mediasi konflik antarane sampeyan lan Pangguna liyane. Jembatan Legal ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa pangguna liyane. Ora preduli ing sadurunge, yen ana keluhan utawa konflik kaya ngono, Pangguna utawa Pangguna bisa njaluk Bridge Legal melu-melu lan nyoba ngrampungake masalah. Panyuwunan kasebut ora njamin manawa Jembatan Legal bakal (i) melu-melu, (ii) melu-melu kanthi tepat wektu, (iii) ngrampungake perselisihan kasebut kanggo pihak utawa pihak liyane utawa (iv) kanthi sukses ngrampungake kahanan kasebut. Keputusan kanggo campur tangan gumantung karo Legal Bridge, ing sawijine kabijakan mutlak. Akses sampeyan menyang Jembatan Legal mung kanggo panggunaan pribadi. Yen sampeyan pengin nyebar maneh komunikasi sing ditemokake ing situs web iki, dadi tanggung jawab sampeyan njaluk idin saka panganggit komunikasi (lan wong liya sing duwe hak). Sampeyan setuju kanggo nglindhungi akun lan keamanan pangguna liyane kanthi njaga sandhi. Yen sampeyan duwe alesan manawa tembung sandhi wis kompromi utawa ora ana panggunaan akun sing ora sah, sampeyan setuju supaya bisa langsung ngubungi Bridge Legal.

 

Isi Ora Cocog. Nalika ngakses situs web, sampeyan setuju ora bakal ngunggah, ndownload, nampilake, nindakake, ngirim utawa nyebarke konten apa wae sing: (i) fitnah, fitnah, saru, pornografi, kasar utawa ngancam; (b) nyengkuyung utawa nyengkuyung tumindak sing bisa nyebabake tindak pidana, nyebabake tanggung jawab sipil utawa nglanggar undang-undang utawa peraturan lokal, negara, nasional utawa manca sing berlaku; utawa (c) ngiklanake utawa njaluk dana utawa minangka panjaluk kanggo barang utawa jasa. Legal Bridge duwe hak kanggo mungkasi utawa mbusak materi kasebut saka servere. Jembatan Legal bakal kerja sama lengkap karo pejabat utawa agensi penegak ukum ing investigasi sing nglanggar katemtuan panggunaan utawa ukum sing ditrapake. Sampeyan ngeculake hak kanggo njaluk utawa cathetan subpoena saka Legal Bridge kalebu nanging ora winates kanggo informasi utawa data sing diterbitake ing Legal Bridge amarga ana alesan.

 

Link menyang situs web pihak katelu. Situs web iki bisa uga ngemot tautan menyang situs web sing dikontrol dening pihak liya kajaba Legal Bridge. Jembatan Legal bisa nyedhiyakake link menyang kutipan utawa sumber liyane sing ora ana gandhengane. Legal Bridge ora tanggung jawab lan ora ndhukung utawa nampa tanggung jawab kanggo kasedhiyan, konten, produk, layanan utawa panggunaan situs web pihak katelu, situs web apa wae sing diakses utawa ana pangowahan utawa nganyari situs kasebut. Legal Bridge ora njamin babagan konten utawa kualitas produk utawa layanan sing diwenehake dening situs kasebut. Legal Bridge ora tanggung jawab kanggo webcasting utawa bentuk transmisi liyane sing ditampa saka situs web pihak katelu. Gawan link apa wae ora ateges disokong dening Legal Bridge situs web Pihak Ketelu, uga ora ateges sponsor Legal Bridge, afiliasi utawa ana gandhengane, njamin, utawa sah kanthi sah nggunakake jeneng dagang, merek dagang, logo, utawa jeneng sah segel legal utawa resmi, utawa simbol hak cipta sing bisa ditampilake ing tautan. Sampeyan ngakoni manawa sampeyan duwe kabeh risiko sing ana gandhengane karo akses menyang lan panggunaan konten sing disedhiyakake ing situs web pihak katelu lan setuju manawa Jembatan Legal ora tanggung jawab kanggo kerugian utawa karusakan apa wae sing sampeyan alami saka urusan karo pihak katelu.

 

Kepemilikan. Situs web iki diduweni lan dioperasikake dening Legal Bridge, LLC. Kabeh hak, judhul lan kapentingan kanggo bahan sing diwenehake ing situs web iki, kalebu nanging ora winates kanggo informasi, dokumen, logo, grafis, swara lan gambar sing diduweni dening Legal Bridge utawa dening pangarang, pangembang utawa vendor pihak katelu. Kajaba sing diwenehake kanthi nyata dening Jembatan Legal, ora ana bahan sing bisa disalin, direproduksi, diterbitake maneh, diunduh, diunggah, dikirim, ditampilake, dikirim utawa disebarake kanthi cara apa wae lan ora ana apa-apa ing situs web iki sing bisa menehi lisensi miturut Jembatan Legal. hak kekayaan intelektual, kanthi estoppel, implikasi utawa liya-liyane. Apa wae hak sing ora diwenehake kanthi nyata ing kene dilindhungi undhang-undhang dening Legal Bridge.

 

Hak cipta. Kabeh desain situs web, teks, grafis, pilihan lan susunan kasebut, diduweni dening Legal Bridge, KABEH KABEH.

Dagang. Jembatan Legal, kabeh gambar lan teks, lan kabeh header kaca, grafis khusus lan ikon tombol minangka tandha layanan, merek dagang lan / utawa busana perdagangan Legal Bridge, LLC. Kabeh merek dagang, jeneng produk lan jeneng perusahaan utawa logo liyane sing dikutip ing kene minangka properti saka pamilik.

 

Penafian Kewajiban. Informasi, piranti lunak, produk, lan layanan sing kalebu ing utawa kasedhiya liwat situs web Legal Bridge.com bisa uga kalebu kesalahan utawa kesalahan tipografi. Pangowahan ditambahake kanthi periodik ing informasi ing kene. Jembatan Legal lan / utawa afiliasi bisa uga ndandani lan / utawa pangowahan ing situs web Legal Bridge.com kapan wae. Saran sing ditampa liwat situs web Bridge Legal ora kudu dipercaya kanggo njupuk keputusan pribadi, medis, hukum utawa finansial lan sampeyan kudu takon karo profesional sing cocog kanggo saran khusus sing disesuaikan karo kahanan sampeyan. Jembatan Legal lan / utawa afiliasine ora nuduhake representasi babagan kesesuaian, keandalan, kasedhiyan, ketepatan wektu, lan akurasi informasi, piranti lunak, produk, layanan lan grafis sing gegandhengan sing ana ing situs web Legal Bridge.com kanggo maksud apa wae. Yen diidini kanthi maksimal miturut ukum, kabeh informasi, piranti lunak, produk, layanan lan grafis sing gegandhengan diwenehake "kaya" tanpa jaminan utawa kahanan apa wae. Jembatan Legal lan / utawa afiliasi kanthi iki mbatalake kabeh jaminan lan katrangan babagan informasi, piranti lunak, produk, layanan lan grafis sing gegandhengan iki, kalebu kabeh jaminan utawa kahanan dagang, fitness kanggo tujuan, judhul lan non-pelanggaran tartamtu. Jinis maksimum sing diidini dening hukum sing ditrapake, ora ana jembatan Legal lan / utawa afiliasine sing kena tanggung jawab kanggo karusakan langsung, ora langsung, ngukum, insidental, khusus, utawa konsekuensi apa wae kalebu, tanpa watesan, ganti rugi amarga ora nggunakake , data utawa bathi, sing ana utawa kanthi cara apa wae sing ana gandhengane karo panggunaan utawa kinerja situs web Legal Bridge.com, kanthi wektu tundha utawa ora bisa nggunakake situs web Legal Bridge.com utawa layanan sing gegandhengan, penyediaan utawa kegagalan nyedhiyakake layanan, utawa kanggo informasi apa wae, piranti lunak, produk, layanan lan grafis sing gegandhengan sing dipikolehi liwat situs web Legal Bridge.com, utawa amarga panggunaan situs web Legal Bridge.com, yaiku adhedhasar kontrak, tort, kelalaian, tanggung jawab sing ketat utawa liya, sanajan Bridge Legal utawa afiliasine wis diwenehi saran babagan kemungkinan kerusakan. Amarga sawetara negara bagian / yurisdiksi ora ngidini pengecualian utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan akibat utawa insiden, watesan ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora wareg karo bagean situs web Legal Bridge.com, utawa karo syarat-syarat panggunaan iki, obat tunggal lan eksklusif sampeyan kudu ora nggunakake situs web Bridge Bridge.

Ora Ana Garansi. Situs lan kabeh bahan, dokumen utawa formulir sing disedhiyakake utawa nggunakake situs sampeyan diwenehake kanthi "kaya" lan "kasedhiya". Saklawase sing diidini dening hukum, Jembatan Legal kanthi tegas ora ngakoni kabeh jaminan apa wae, apa tegese utawa ora pati jelas, kalebu nanging ora diwatesi kanggo jaminan dagang, fitness kanggo tujuan tartamtu, judhul lan non-pelanggaran. Jembatan Legal ora menehi jaminan yen: (a) situs utawa bahan kasebut bakal memenuhi syarat sampeyan; (b) situs utawa bahan kasebut bakal kasedhiya kanthi tanpa gangguan, tepat wektu, aman utawa tanpa kesalahan; (c) asil sing bisa dipikolehi saka panggunaan situs, utawa bahan sing ditawakake liwat situs kasebut, bakal akurat utawa bisa dipercaya; utawa (d) kualitas produk, layanan, informasi utawa materi liyane sing dituku utawa dipikolehi liwat situs utawa gumantung karo bahan kasebut bakal bisa diarepake. Entuk bahan apa wae liwat panggunaan situs rampung miturut kabijakan sampeyan lan sampeyan duwe risiko. Jembatan Legal ora duwe tanggung jawab kanggo ngrusak sistem komputer utawa ilang data sing didownload saka download konten, materi, informasi utawa piranti lunak.

 

Watesan Kewajiban lan Ganti Rugi. Sampeyan bakal nyekel Jembatan Legal lan pejabat, direktur, karyawan, lan agen sing ora mbebayani lan menehi ganti rugi ing Jembatan Legal kanggo karusakan apa wae sing ora langsung, ngukum, khusus, insidental, utawa konsekuensi, nanging ana (kalebu biaya pengacara lan kabeh biaya sing gegandhengan lan biaya pengadilan lan arbitrase, utawa diadili utawa mréntahaké, yen ana, manawa diadili utawa ora arbitrase), apa ana ing tumindak kontrak, kelalaian, utawa tumindak liyane sing nyiksa, utawa sing ana utawa ana hubungane karo perjanjian iki, kalebu tanpa watesan pratelan kanggo karusakan pribadi utawa karusakan properti, amarga saka kesepakatan iki lan nglanggar undang-undang federal, negara bagian, utawa lokal, ukum, aturan, utawa peraturan, sanajan Bridge Legal sadurunge wis menehi saran babagan kemungkinan kerusakan kasebut. Yen ana tanggung jawab ing bagean Jembatan Legal, biaya bakal diwatesi karo jumlah sing dibayar kanggo produk lan / utawa layanan, kajaba sing diidini miturut perjanjian arbitrase syarat-syarat panggunaan kasebut, lan ora ana sebab apa wae sing bakal nyebabake utawa ganti rugi. Sawetara negara ora ngidini pengecualian utawa watesan kerusakan insiden utawa konsekuensi, mula watesan utawa pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake. Ora ana jembatan Legal, perusahaan sing ana gandhengane, utawa saben direktur, pejabat, anggota, karyawan, pemegang saham, afiliasi, mitra distribusi utawa agen sing dikenani biaya legal utawa ora langsung, khusus, konsekuensi, kedadeyan, conto, utawa kerusakan punitif apa wae (kalebu, tanpa watesan, kerusakan kanggo bathi, bathi, panggunaan utawa data), nanging nyebabake pelanggaran kontrak, kelalaian utawa miturut teori hukum liyane, bisa diduga utawa ora lan apa ora Jembatan Legal wis menehi saran babagan kemungkinan kerusakan kasebut, lan sanajan ora ana tujuan penting kanggo obat sing winates. Pangguna setuju manawa watesan tanggung jawab kasebut minangka alokasi risiko sing disarujuki lan kacetha ing biaya sing disepakati dening para pihak. Watesan tanggung jawab sing ditemtokake ing Perjanjian iki minangka elemen dhasar saka dhasar penawaran lan Para Pihak ora bakal menehi perjanjian hukum kanggo nyedhiyakake layanan kasebut tanpa Kesepakatan kanthi watesan kasebut. KANGGO KANGGO KANGGO INDIVNIFIKASI PENGGUNA KANGGO Jembatan LEGAL IKI JANJI IKI, KABEH KETENTUAN KAN KEPADA PARTI ORA KECUILAN JUMLAH JUMLAH BAYAR USER KANGGO Jembatan HUKUM Liwat GOLEKI PERIODE BULAN, LAN LAIN-LAIN GOLONGAN. DOLLAR ($ 1,000.00).

Pilihan Hukum. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan kanthi jelas setuju manawa hak lan kewajiban sampeyan bakal diatur lan ditafsirake miturut ukum ing Negara Bagian California, ora kalebu pilihan aturan hukum. Sembarang tumindak ukum utawa proses sing gegandhengan karo akses menyang utawa panggunaan situs web diatur dening Perjanjian Arbitrase miturut panggunaan iki. Syarat Panggunaan kasebut kanthi cetha ngilangi lan mbatalake syarat-syarat Konvensi PBB babagan Kontrak kanggo Penjualan Barang Internasional, sing ora ditrapake kanggo transaksi sing ditindakake liwat utawa kalebu situs web iki.

Resolusi Sengketa; Arbitrasi. Jembatan Legal lan sampeyan setuju nyoba ngrampungake kabeh perselisihan kanthi ora resmi sajrone 30 dina sadurunge diajukake arbitrase. Yen kita ora bisa ngrampungake perselisihan kasebut lan paling ora 30 dina wis kliwat kabeh pihak ngelingi anane perselisihan kasebut, Jembatan Legal lan sampeyan setuju kanggo arbitrase kabeh perselisihan lan klaim antarane kita sadurunge arbitrator siji. Jinis perselisihan lan klaim sing kita setuju arbitrase dimaksudake kanggo diinterpretasi kanthi wiyar. Iki ditrapake, tanpa watesan, kanggo: klaim sing muncul saka utawa ana hubungane karo aspek hubungan apa wae ing antarane kita, adhedhasar kontrak, tort, statute, fraud, misrepresentation, utawa teori hukum liyane; klaim sing muncul sadurunge utawa istilah sadurunge (kalebu, nanging ora winates, klaim sing ana gandhengane karo pariwara); pratelan sing saiki dadi subyek litigasi tumindak kelas sing dudu anggota kelas sing disertifikasi; lan klaim sing bisa muncul sawise mandheg istilah kasebut. Kanggo tujuan Perjanjian Arbitrase iki, referensi kanggo "Jembatan Legal," "kita" lan "kita" kalebu anak perusahaan, afiliasi, agen, karyawan, pendahulune sing duwe kepentingan, penerus, lan penugasan, uga kabeh pangguna sing sah utawa ora sah utawa ahli layanan utawa produk miturut syarat-syarat kasebut utawa perjanjian sadurunge ing antarane kita. Ora preduli ing sadurunge, salah siji pihak bisa uga njupuk tindakan individu ing pengadilan klaim cilik. Sampeyan setuju manawa, kanthi ngetrapake istilah kasebut, sampeyan lan Jembatan Legal saben ngeculake hak kanggo diadili dening juri utawa melu tumindak ing kelas. Istilah kasebut minangka bukti transaksi utawa panggunaan situs web ing perdagangan antar negara bagean, lan mula Undhang-undhang Arbitrase Federal ngatur interpretasi lan penegakan ketentuan iki. Ketentuan arbitrase iki bakal bertahan saka terminasi istilah kasebut. Partai sing pengin ngajokake tumindak ing pengadilan klaim cilik utawa njaluk arbitrase kudu luwih dhisik dikirim, dening AS surat bersertifikat, Pemberitahuan Sengketa ("Warta") sing ditulis menyang pihak liya, sing bakal ditujokake menyang: 16192 Coastal Highway, Lewes, Delaware 19958, County of Sussex ("Alamat Pemberitahuan"), lan salinan elektronik kudu dikirim liwat email kanggo ndhukung @ Legal Bridge.com. Pemberitahuan kasebut kudu (a) njlentrehake sifat lan dhasar klaim utawa perselisihan kasebut lan (b) nyedhiyakake relief tartamtu sing digoleki ("Permintaan"). Yen Jembatan Legal lan sampeyan ora entuk kesepakatan kanggo ngrampungake klaim kasebut sajrone 30 dina sawise Pemberitahuan ditampa, sampeyan utawa Bridge Legal bisa miwiti proses arbitrase. Sajrone arbitrase, jumlah tawaran penyelesaian sing digawe dening Legal Bridge utawa sampeyan ora bakal dicethakake menyang arbitrator nganti sawise arbitrator nemtokake jumlah kasebut, yen ana, sing sampeyan utawa Bridge Legal duwe hak. Arbitrase bakal diatur karo Prosedur Resolusi Perselisihan Komersial lan Prosedur Tambahan kanggo Perselisihan sing gegandhengan karo Pelanggan (kanthi bebarengan, "Aturan AAA") Asosiasi Arbitrase Amerika ("AAA"), kaya sing diowahi karo syarat-syarat kasebut, lan bakal ditindakake dening AAA. Aturan AAA kasedhiya online ing www.adr.org utawa kanthi nelpon AAA ing 1-800-778-7879. Arbitrator tundhuk karo syarat-syarat kasebut. Arbitrator bakal ngetokake keputusan tertulis kanthi cukup kanggo nerangake temuan penting kasunyatan lan kesimpulan ukum sing adhedhasar penghargaan kasebut. Para pihak setuju manawa ana penghargaan utawa temuan kasunyatan utawa kesimpulan ukum sing digawe kanthi arbitrase perselisihan utawa klaim kasebut digawe mung kanggo arbitrase kasebut, lan ora bisa digunakake dening wong liya utawa entitas ing arbitrase mengko regejegan utawa pratelan sing kalebu Bridge Legal. Para pihak setuju yen ing arbitrase perselisihan utawa klaim, ora ana pihak sing bakal gumantung marang penghargaan utawa nemokake kasunyatan utawa kesimpulan ukum sing digawe ing arbitrasi liyane saka perselisihan utawa klaim sing Bridge Legal minangka partai. Arbiter bisa menehi bantuan injunction mung kanggo partai sing njaluk bantuan lan mung yen perlu kanggo menehi pitulung sing dijamin karo klaim individu partai kasebut. Sampeyan lan jembatan sah setuju yen saben bisa nggawa pratandha liyane mung ing Kapasitas INDIVIDU ANDA lan ora minangka plancong utawa anggota kelas ing samubarang kelas sing dilaporake utawa prosedhur sing diwakili utawa ing kapasitas generator umum sing umum. Arbitrator ora duwe kekuwatan kanggo nindakake kesalahan ukum utawa pertimbangan ukum, lan pihak-pihak setuju yen ana penghargaan injunksi bisa dikosongake utawa dikoreksi babagan panjaluk dening salah sawijining pihak menyang pengadilan sing duwe wewenang kanggo kesalahan kasebut. Saben partai bakal duwe biaya lan biaya dhewe ing panjaluk kasebut. Arbitrator ora bakal menehi pitulung luwih saka apa sing diwenehake ing syarat-syarat kasebut utawa menehi ganti rugi ukuman utawa ganti rugi liyane sing ora diukur karo kerusakan nyata. Luwih, kajaba sampeyan lan Bridge Legal setuju, arbitrator ora bisa nggabungake luwih saka klaim siji wong, lan ora bisa uga mrentah apa wae proses perwakilan utawa proses kelas. Yen proviso khusus iki ditemokake ora bisa dileksanakake, mula sakabehe panentu arbitrase iki bakal batal. Kabeh aspek proses arbitrase, lan keputusan, keputusan utawa penghargaan saka arbitrator, bakal dadi rahasia, kajaba minangka bagean saka banding menyang pengadilan sing duwe wewenang. Arbitrator, lan dudu pengadilan federal, negara bagian, utawa lokal, duwe wewenang eksklusif kanggo ngrampungake regejegan sing ana gandhengane karo interpretasi, penerapan, implementasine utawa pambentukan Perjanjian iki kalebu, nanging ora diwatesi, pratelan kabeh utawa bagean saka Perjanjian iki batal utawa batal.

Watesan Terminasi / Akses. Jembatan Legal duwe hak, miturut sawijine kebijaksanaan, kanggo mungkasi akses sampeyan menyang situs web Legal Bridge.com lan layanan sing gegandhengan utawa bagean apa wae kapan wae, tanpa ana kabar.

Modifikasi Jembatan Legal duwe hak kanggo ngowahi syarat, katemtuan, lan bewara sing ditawakake situs web Legal Bridge, kalebu nanging ora winates karo biaya sing gegandhengan karo panggunaan situs web Bridge Legal. Tanggung jawab sampeyan kanggo meninjau Ketentuan Panggunaan iki kanthi periodik kanggo ngganti, sing digawe tanpa kabar sampeyan.

Pengakuan. Kanthi nggunakake layanan Legal Bridge utawa ngakses situs Legal Bridge, sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis umur wolulas (18) taun utawa luwih, yen sampeyan wis maca lan ngerti syarat-syarat panggunaan kasebut, lan sampeyan setuju bakal tundhuk karo dheweke.

 

Gulung menyang Top