Law Firms Dubai

Institusi Pamaréntah

Pengadilan UE

ukum umum UAE

Defend sadurunge pengadilan UAE

Pengadilan minangka lembaga, institusi pamrentah, kanthi otoritas kanggo ngatasi perselisihan hukum ing antarane pihak lan nindakake administrasi kaadilan babagan perkara sipil, pidana, lan administratif miturut aturan ukum.

Ing sistem hukum ukum lan sistem hukum umum, pengadilan minangka cara utama kanggo resolusi regejegan, lan umume mangertos manawa kabeh wong duwe kabisan nggawa tuntutane ing ngarep pengadilan. Kajaba iku, hak para wong sing dituduh tumindak kriminal kalebu hak nampilake pertahanan sadurunge pengadilan UAE utawa Pengadilan Dubai.

Pengadilan Dubai (HQ)

Tel: + 97143347777
Fax: + 97143344477
POBox: 4700 Dubai, Uni Emirat Arab.

Alamat: Bur Dubai, Um Hurair 2, Al Riyadh st, caket Al Maktoum
Nomer Makani: 3089993465

Klik ing kene kanggo ndeleng peta (Google)

Formulir Hubungan menyang Pengadilan Dubai Klik ing kene:

Jam Layanan
Wiwit jam 8:00 nganti 2:00.
Jam Layanan sajrone wulan Ramadhan
Wiwit jam 9:00 nganti 2:00.

Gulung menyang Top